propozycja01
MENU WIGILIJNE (180,- zł za osobę)
 
PIERWSZE DANIE:
- Zupa grzybowa z uszkami
 
DRUGIE DANIE 1,5 porcji ryby, 1,5 porcja mięsa porcji na osobę:
- Zawijaniec ze szpinakiem
- Rolada wieprzowa
- Kotlet schabowy po Ostrowsku z pieczarkami i serem
- Miruna w panierce z migdałami
- Karp pieczony
- Ryba w sosie cytrynowo – maślanym
 
- Ziemniaki puree
- Surówka z białej kapusty
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Pierogi z kap i grzybami (4szt. na porcję)
- Makiełki
 
Kawa ze śmietanka lub herbata
Ciasto 2 kawałki na osobę (różne rodzaje)
 
Zimny bufet: 3 porcje na osobę
- ruloniki szynkowe nadziewane sosem tatarskim i szparagami
- śledziki w śmietanie i oleju z ogórkiem i cebulką
- kąski rybne z sosem ananasowym
- roladki szpinakowe z łososiem
- galacik drobiowy
- schab ze śliwką
- galantyna z kurczaka
- sałatka z makaronem ryżowym i kurczakiem
- pieczywo + masło
- herbata
 
Kolacja :
Barszcz z krokietem
 
0,5litra soku na osobę + woda z cytryną bez ograniczeń 

 

Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
restauracja@poddebami.info.pl
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
 Justyna Górka
Pod Debami Restauracja Hotel - 2024