propozycja03

MENU WIGILIJNE (115,- zł za osobę)

 PIERWSZE DANIE

Zupa, jeden rodzaj do wyboru:
- zupa grzybowa z uszkam
- barszcz z uszkami
 
DRUGIE DANIE 2 porcji na osobę:
- Karp pieczony na maśle
- Filet w sosie maślano – cytrynowym
- Filet z miruny w panierce z migdałami
- Ziemniaki puree
- Zestaw surówek
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Pierogi z kap i grzybami
- Śledz w śmietanie
- Makiełki
 
Kawa ze śmietanka lub herbata
Ciasto 2 kawałka na osobę (różne rodzaje)
0,5 litra napoju na osobę (sok, woda,)
 
Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
Justyna Górka

 

Pod Debami Restauracja Hotel - 2024