propozycja08

PRZYJĘCIE WESELNE 290,00 zł za osobę)

Rosół z makaronem lub krem z asortymentu restauracji
mięso 3szt. na osobę
- kotlet de volaille
- rolada wieprzowa po staropolsku
- pieczeń wieprzowa
- schab nadziewany pieczarkami
- schab nadziewany serem ,,Szwajcar”
- schab panierowany
- filet nadziewany ,,Admirał”
- filet nadziewany szpinakiem ,,Zielonka”
- kotlet schabowy z serem i ananasem ,,Hawaj”
- rumsztyk z cebulką
- polędwiczka wieprzowa w sosie pieczarkowym
- roladki gotowane z zielonym groszkiem (potrawka)
- ziemniaki
- kluski śląskie
- ryż (jak jest potrawka)
- zestaw surówek (3 rodzaje)
- kapusta zasmażane lub gotowana
- bukiet warzyw gotowanych
(brokuł , kalafior, marchew, szparagi, fasolka szparagowa w sezonie)
 
Kawa ze śmietanką lub herbata do wyboru
 
- ciasto - od resaturacji 2 kawałki na osobę
 
Zimny bufet 3 porcji na osobę + 1 porcja sałatki
- roladki szpinakowe faszerowane białym serem i wędzonym łososiem
- ryba w occie lub pomidorach
- galantyna z kurczaka mux
- galaciki
- schab ze śliwką
- tortilka z warzywami
- śledź po staropolsku
- szynka ze szparagiem
- masło
- pieczywo
- sałatki 2 do wyboru
- sałatka ananasowa
- sałatka brokułowa
- sałatka gyros
- sałatka z zielonym ogórkiem kurczakiem i makaronem ryżowym
- sałatka grecka
- z grillowanym kurczakiem w sosie miodowo musztardowy
- jarzynowa na liściach sałaty
- barszczyk lub herbata
- pieczywo+ masło
 
Tort – własny LUB MOŻLIWOŚC ZAMÓWIENIA W RESTAUARCJI
Kawa
 
Kolacja pierwsza : 1szt.. na osobę     ( 3 pozycję do wyboru)
- szaszłyk drobiowy
- stek wieprzowy z pieczarkami
- udko nadziewane z kurczaka
- golonka gotowana z chrzanem lub po bawarsku z warzywami
- żeberka pieczone z kapusta zasmażaną
- krokiety z kapustą i pieczarką
- gołąbki w sosie
- bigos staropolski
- frytki lub kulki ziemniaczane
 
Kolacja druga :   Flaczki lub żurek do wyboru
 
Gdyby miało być podawane dodatkowo szef kuchni poleca:
 
- udziec wieprzowy + ziemniaki smażone i kasza + sosy 1szt.(ok.50 osób)- 800zł, 1 szt.
- łosoś faszerowany podawany na ciepło: 1szt. - 650zł (dla ok. 30 osób)
- indyk faszerowany w całości: 1szt.– 500zł( ok. 15-20 osób)
- Karkówka zapiekana z boczkiem i serem 800,00zł( ok.50 osób)
- Grill na przyjęciu weselnym w porze kolacyjnej z ogniskiem1,25 porcji na osobę (kiełbaski, karkówka, kaszanka, szaszłyk + dodatki ogórki kiszone, pieczywo, sosy, smalec) 30,00zł osoba
- wiejski stół 30,00 zł osoba (bukiet różnych wędlin , ogórki ,smalec ze skwarkami)
- Deser lodowy z owocami na życzenie 15,00zł
- Możliwość zamówienia ciasta w restauracji dodatkowo płatne do menu.
- Napoje ,alkohol, owoce – we własnym zakresie
 
Dodatkowa opłata
 
Restauracja dysponuje pokojami hotelowymi
 
W cenie oferty weselnej w gratisie dla Pary Młodej
- apartament z wanną
- czerwony dywan na wejście
- wszystkie krzesła ubrane na biało
- obsługa roznoszenia alkoholu przez kelnera
- nie pobieramy opłaty za wniesienie alkoholu i napoi do lokalu. 

 

Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
restauracja@poddebami.info.pl
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI

                         Justyna Górka

 

 
Pod Debami Restauracja Hotel - 2024