propozycja07

  

MENU CATERINGOWE WIELKANOCNE
 
ZUPY:
- Czernina z kaczki z makaronem   35,00 litr
Żurek z kiełbasą i jajkiem 32,00 litr
Krem z pieczarek z grzankami 30,00 litr
 
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Półmisek jajek faszerowanych (pasta pieczarkowa ,jajeczna , z szynką twarogiem i rzodkiewką , ze szczypiorkiem i majonezem) 50,00zł 16 porcji
Galantyna z kurczaka 7,00zł 100g
Schab ze śliwka 7,00zł 100g
Rulonik szynkowy ze szparagiem 8,00zł 2szt.
Boczek faszerowany 7,00zł 100g
Galacik drobiowy 5,00zł szt.
Rożek   z wędzonego łososia z kremem chrzanowym i rzeżuchą 10,00 zł porcja
Roladka szpinakowa z łososiem 8,00zł szt.
Mini burgery 6,00zł szt.
Tortilla z warzywami 3,00 zl szt.
Łosoś w galarecie 12,00zł 0,80g
Tatar z łososia z kaparami i oliwką 20,00zł 100g
Befsztyk wołowy z ogórkiem i cebulką 17,00zł 100g
Carpaccio z polędwicy wołowej 35,00zl 180g
- Sałatka tradycyjna jarzynowa 40,00zł kg
Sałatki różne do wyboru 70,00 patera
 
MIĘSA:
Rolada wołowa 15,00zł 160g
Rolada wieprzowa 14,00zl 160g
Dewolaille z masłem i pietruszką 13,00zł 150g
Zawijaniec z pieczarkami 13,00zł 150g
Roladka z fileta ze szpinakiem i serem mozarellą 13,00zł 150g
Rożek drobiowyAdmirał nadziewany szynką i serem 13,00zł 150g
Schab z pieczarkami i serem 13,00zł 150g
Pieczeń z karkówki w całości 50,00zł kg
Pieczeń z karkówki przekładana boczkiem i serem w całości 65,00zł kg
Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym 19,00zł 180g
Szynka pieczona ze skóra (udziec) 50,00zł kg
Kaczka pieczona w całości faszerowana jabłkami 90,00zł szt (ok. 2kg)
 
CIASTO:
Szarlotka z jabłkami 1 blacha 100,00zł
                 
Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
restauracja@poddebami.info.pl
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
Justyna Górka
Pod Debami Restauracja Hotel - 2024