.jpg)
MENU CATERINGOWE WIELKANOCNE
ZUPY:
- Czernina z kaczki z makaronem 35,00 litr
- Żurek z kiełbasą i jajkiem 32,00 litr
- Krem z pieczarek z grzankami 30,00 litr
PRZEKĄSKI ZIMNE:
- Półmisek jajek faszerowanych (pasta pieczarkowa ,jajeczna , z szynką twarogiem i rzodkiewką , ze szczypiorkiem i majonezem) 50,00zł 16 porcji
- Galantyna z kurczaka 7,00zł 100g
- Schab ze śliwka 7,00zł 100g
- Rulonik szynkowy ze szparagiem 8,00zł 2szt.
- Boczek faszerowany 7,00zł 100g
- Galacik drobiowy 5,00zł szt.
- Rożek z wędzonego łososia z kremem chrzanowym i rzeżuchą 10,00 zł porcja
- Roladka szpinakowa z łososiem 8,00zł szt.
- Mini burgery 6,00zł szt.
- Tortilla z warzywami 3,00 zl szt.
- Łosoś w galarecie 12,00zł 0,80g
- Tatar z łososia z kaparami i oliwką 20,00zł 100g
- Befsztyk wołowy z ogórkiem i cebulką 17,00zł 100g
- Carpaccio z polędwicy wołowej 35,00zl 180g
- Sałatka tradycyjna jarzynowa 40,00zł kg
- Sałatki różne do wyboru 70,00 patera
MIĘSA:
- Rolada wołowa 15,00zł 160g
- Rolada wieprzowa 14,00zl 160g
- Dewolaille z masłem i pietruszką 13,00zł 150g
- Zawijaniec z pieczarkami 13,00zł 150g
- Roladka z fileta ze szpinakiem i serem mozarellą 13,00zł 150g
- Rożek drobiowyAdmirał nadziewany szynką i serem 13,00zł 150g
- Schab z pieczarkami i serem 13,00zł 150g
- Pieczeń z karkówki w całości 50,00zł kg
- Pieczeń z karkówki przekładana boczkiem i serem w całości 65,00zł kg
- Polędwica wieprzowa w sosie grzybowym 19,00zł 180g
- Szynka pieczona ze skóra (udziec) 50,00zł kg
- Kaczka pieczona w całości faszerowana jabłkami 90,00zł szt (ok. 2kg)
CIASTO:
- Szarlotka z jabłkami 1 blacha 100,00zł
Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
Justyna Górka