propozycja12
PRZYJĘCIE KOMUNIJNE 200,00 zł osoba
 
Rosół z makaronem
Drugie danie: 2,5 kawałki mięsa na osobę:
- kotlet de volaille
- rolada wieprzowa po staropolsku
- kotlet drobiowy
- schab nadziewany pieczarkami
- schab nadziewany serem "Szwajcar"
- sakiewka w sosie pieczarkowym
- roladka z fileta z warzywami
 
DODATKI
- ziemniaki
- kluski ślaskie
- ryż
- zestaw surówek
- kapusta gotowana
- bukiet warzyw na ciepło
 
Kawa lub herbata
Ciasto własne lub możliwość zamówienia w restauracji
 
Zimny bufet:3 porcje / 7 pozycji do wyboru
-        ruloniki szynkowe z sosem tatarskim i szparagami
-        galantyna z kurczaka
-        kąski łososiowe z kremem chrzanowym
-        galacik drobiowy
-        mini burgery
-        tortilla
-        befsztyk tatarski
-        ryba w sosie pomidorowym
-        sałatka z grilowanym kurczakiem z sosem miodowo-musztardowym na mixe sałat
-        sałatka jarzynowa
-        masło
-        pieczywo
-        Barszczyk lub herbata
 
Kolacja: 1,25 porcja na osobę ( trzy pozycje do wyboru)
-        stripsy
-        golonka po bawarsku
-        szaszłyk wieprzowy
-        krokiety z kapustą i pieczarkami
-        frytki
 
ZA DODATKOWĄ DOPŁATĄ SZEF KUCHNI POLECA:
 
Udziec wieprzowy z kaszą i sosami 800,00zł 1szt. (ok.45 osób)
Łosoś faszerowany podawany na ciepło 600,00zł 1szt. (ok.30 osób)
Indyk faszerowany  450.00zł (ok.15-20 osób)
Karkówka zapiekana z boczkiem i serem + sosy + ziemniaki pieczone 800,00zł (ok.45 osób)
 
Napoje, owoce  – we własnym zakresie
Deser lodowy na życzenie 16,00zł
Dekoracja sali w cenie menu.
 
 
Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
Justyna Górka
 
         
  
 
 
Pod Debami Restauracja Hotel - 2024