PRZYJĘCIE KOMUNIJNE 200,00 zł osoba
Rosół z makaronem
Drugie danie: 2,5 kawałki mięsa na osobę:
- kotlet de volaille
- rolada wieprzowa po staropolsku
- kotlet drobiowy
- schab nadziewany pieczarkami
- schab nadziewany serem "Szwajcar"
- sakiewka w sosie pieczarkowym
- roladka z fileta z warzywami
DODATKI
- ziemniaki
- kluski ślaskie
- ryż
- zestaw surówek
- kapusta gotowana
- bukiet warzyw na ciepło
Kawa lub herbata
Ciasto własne lub możliwość zamówienia w restauracji
Zimny bufet:3 porcje / 7 pozycji do wyboru
- ruloniki szynkowe z sosem tatarskim i szparagami
- galantyna z kurczaka
- kąski łososiowe z kremem chrzanowym
- galacik drobiowy
- mini burgery
- tortilla
- befsztyk tatarski
- ryba w sosie pomidorowym
- sałatka z grilowanym kurczakiem z sosem miodowo-musztardowym na mixe sałat
- sałatka jarzynowa
- masło
- pieczywo
- Barszczyk lub herbata
Kolacja: 1,25 porcja na osobę ( trzy pozycje do wyboru)
- stripsy
- golonka po bawarsku
- szaszłyk wieprzowy
- krokiety z kapustą i pieczarkami
- frytki
ZA DODATKOWĄ DOPŁATĄ SZEF KUCHNI POLECA:
Udziec wieprzowy z kaszą i sosami 800,00zł 1szt. (ok.45 osób)
Łosoś faszerowany podawany na ciepło 600,00zł 1szt. (ok.30 osób)
Indyk faszerowany 450.00zł (ok.15-20 osób)
Karkówka zapiekana z boczkiem i serem + sosy + ziemniaki pieczone 800,00zł (ok.45 osób)
Napoje, owoce – we własnym zakresie
Deser lodowy na życzenie 16,00zł
Dekoracja sali w cenie menu.
Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI
Justyna Górka