propozycja02
MENU WIGILIJNE (140,- zł  za osobę)
 
PIERWSZE DANIE:
Zupa do wyboru:            
- Zupa grzybowa z uszkami
- Zupa krem z pieczarek
 
DRUGIE DANIE 2 porcji na osobę:   
           
- Miruna w panierce z płatkami migdała
- Karp pieczony
- Filet w sosie-maślano – cytrynowym
         
- Ziemniaki puree
- Kapusta z grochem
- Kapusta z grzybami
- Pierogi z kap i grzybami (4 szt. na porcję)
- Makiełki
 
Kawa ze śmietanka lub herbata
Ciasto 2 kawałka na osobę (różne rodzaje)
 
Zimny bufet: 3 porcje na osobę
- ruloniki szynkowe nadziewane sosem tatarskim i szparagami
- śledziki w śmietanie lub oleju z ogórkiem i cebulką
- ryba w occie
- roladki szpinakowe nadziewane białym serem i wędzonym łososiem
- schab ze śliwką
- galantyna z kurczaka
- kąski łososiowe 
- sałatki: z grillowanym kurczakiem z sosem miodowo – musztardowym, tortellini 
- pieczywo + masło
- barszcz z krokietem
 
0,5 litra napoju na osobę (sok, woda)*.
  

 

Zapraszamy
Restauracja,, Pod Dębami”
restauracja@poddebami.info.pl
GSM:602-300-980
MENAGER RSTAURACJI

 

Justyna Górka
Pod Debami Restauracja Hotel - 2024